Partilles Bilvårdcenter

Här får du bilvård, däckservice och biltvätt under ett och samma tak. Vi får din bil att se som ny ut igen. Kom förbi våra lokaler i Partille!

Läs mer »

Behandlingar

Du kan lämna din bil till oss trygg i förvissningen om att den är i goda händer. Vi vet vad vi gör. Här kan du läsa mer om de behandlingar vi erbjuder:

Car Cosmetics Lackförsegling

Unikt tvåkomponentssystem för långvarig försegling av lacken. Bevarar glansen och skapar en mycket motståndskraftig yta. Fem års systemgaranti. Utförs både på nya och äldre bilar.

Car Cosmetics Glasförsegling

Nanobaserad försegling för bilens vindruta. Efter utförd behandling förbättras avrinningen och sikten samtidigt som rutan blir enklare att rengöra. Vid körning i över 80 km/h behöver vindrutetorkarna inte användas lika frekvent som på en obehandlad ruta.

Rekond service:

Mini Rekond inkl.keramiska lackskydd och Glasförsegling:

Utvändig tvätt med avfettning (inkl. asfaltborttagning), fälgrengöring, schampovaxning och torkning med sämskskinn lackskyddbehandling "no-touch" system, Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor m.m. In- och utvändig fönsterputs, vinylglans på däck och lister.

Mini Rekond:

Utvändig tvätt med avfettning (inkl. asfaltborttagning), fälgrengöring, schampovaxning och torkning med sämskskinn handvaxning, Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor m.m. In- och utvändig fönsterputs, vinylglans på däck och lister.

Rekond brons:

Utvändig tvätt med avfettning (inkl. asfaltborttagning), fälgrengöring, schampovaxning och torkning med sämskskinn maskinvaxning, Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor m.m. In- och utvändig fönsterputs, vinylglans på däck och lister.

 

Rekond silver:

Utvändig tvätt med avfettning, fälgrengöring och schamponering. Polering och vaxning. (tar bort mindre tvättrepor samt avoxiderar). Dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler, mittkonsoler, dörrkarmar. Tvätt av mattor. In- och utvändig fönsterputs.

 

Rekond guld:

Utvändig tvätt med avfettning, fälgrengöring och schamponering. Polering och vaxning. (tar bort mindre tvättrepor samt avoxiderar). Dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler, mittkonsoler, dörrkarmar. Tvätt av mattor. In- och utvändig fönsterputs. Kemtvätt av textiler och skinn samt impregnering.

 

Tvätt service:

Brons tvätt:

Utvändig tvätt med avfettning, schamponering och torkning.

Silver tvätt:

Utvändig tvätt med avfettning, schamponering och torkning + rengöring av dörrkarmar.

Guld tvätt:

Silver tvätt + lätt dammsugning av kupé och tvätt av gummimattor.

Stor tvätt:

Utvändig tvätt med avfettning, schamponering och torkning med sämskskinn. Lätt dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor och In- och utvändig fönsterputs.

Motortvätt:

Avfettning och rengöring av hela motorrummet. Efterbehandlas med att skyddande motorvax.

Övriga behandlingar:

Glasförsegling:

Bilens framruta behandlas vilket ger rutan en väldigt lätt rengjord yta, gör rutorna vattenavvisande samt minskar reflexer vid regn och mörker körning.

Hållbarhet 1 år.

 

Luktsanering:

Ozonbehandling för eliminering av lukter bl.a. från fukt, mögel, rök, husdjur m.m

 

Textilimpregnering:

Impregnering säten samt mattor minskar risken för bestående fläckar och:

Skyddar

Underlättar vid rengöring

Mycket effektiv

Ökar livslängden på textilier.

 

Skinnimpregnering:

Rengöring av skinn samt impregnering minskar risken för bestående fläckar och ökar livslängden på skinnet.

 

 

 

partilles bilvårdcenter

Behandlingar

Här kan du läsa mer om de behandlingar vi erbjuder.

Läs mer »

Prislista

Allt för din bil under ett och samma tak – till förmånliga priser.

Läs mer »

Lackförsegling

Vår lackförsegling i sex steg gör din bil som ny.

Läs mer »

Bildgalleri

Ta en titt på vad vi kan göra.

Läs mer »

*

Hitta oss

Partilles Bilvårdcenter

Gamla Kronvägen 10 M
433 33, Partille

Tel: 031 - 382 39 39
E-mail: info@partillebilvardcenter.se

Eller fyll i vårt kontaktformulär »